Kiiltävä kuula

Kirjalliset lähteet kertovat suuresta, kiiltävästä kuulasta Olgan puutarhassa Åkerbackan pensionaattiaikana. Olen monesti miettinyt, miltä pallo näytti – ajatellut sen muistuttavan Helsingin Hietalahden rannan Olo n:o 22 -teoksen palloja. Selailin tässä yhtenä päivänä ystäväni Irma Lounatvuoren yhdessä Sirkku Döllen toimittamaa Signe Brander Suomen kartanoissa -kirjaa. Löysin tämän kuvan, jonka Brander on kuvannut Liimatan kartanon puutarhassa.

Tässä vieraileva tähti Åkerbackan talvisella työmaalla.

kettu.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s